Metodologia de măsurare de conexiune

Testul de descarcare

Principiul de măsurare a vitezei de Internet este simplu, atunci când porniţi de test va începe browser-ul de test pentru a descărca un fişier de dimensiune přibližne 100kB. În cazul în care acest fisier este descarcat de mai mult de 5 secunde, testul este completată cu succes şi arată în statistici.

Altfel, se calculează mărimea din nou fişierul de test, care va fi, în conformitate cu primul test de exacte nu vor fi retrase pentru mai mult de 5 secunde. Dimensiunea maximă a fişierului de test este de aproximativ 5000 kB, în acest caz, testul este valabilă chiar în cazul în care testul de mai puţin de 5 secunde.

Test de încărcare

Test de încărcare vor fi puse în aplicare în mod corespunzător. Testul se bazează pe datele obţinute în test de descarcare cu limita superioară de circa 1500 KB şi jumătate de date de la un test de download.

Test ping / Răspuns

Test de răspuns este folosit pentru a aproximative de determinare a răspuns (aşa-numitul ping) către client server. Acest test, cu toate acestea, datorită tehnologiei folosite în foarte orientative. Test de stabilitate

Test de stabilitate

Test de stabilitate bazat pe o comparaţie a descărca mai multe fişiere de date de acelaşi. Cel mai rau cu cele mai bune scoruri. Prin urmare, dacă fişierul de test download rapid timp de 2 secunde şi mai lent pentru 3 secunde rezultă stabilitatea este egală cu 66,7 procentum.